Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Testiranje na COVID19 na lični zahtev

U Domu zdravlja Žabalj vrši se usluga RT-PCR testiranja na prisustvo virusa SARS-Cov-2 na lični zahtev za državljane Republike Srbije, za strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u Republici Srbiji, kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava i članova njihovih porodica, kao i za sve ostale strane državljane i iznosi 6.000,00 dinara (od 19.04.2021. godine).

Takođe, Dom zdravlja Žabalj vrši i uslugu brzog antigenskog testiranja na prisustvo virusa SARS-Cov-2 na lični zahtev za državljane Republike Srbije, za strane državljane sa stalnim nastanjenjem ili regulisanim privremenim boravkom u Republici Srbiji, kao i za članove stranih diplomatskih ili konzularnih predstavništava i članova njihovih porodica, kao i za sve ostale strane državljane i iznosi 1.800,00 dinara.

Termin za testiranje je moguće zakazati radnim danima u periodu od 08h-12h na broj telefona 065/466-51-88.

Najraniji termin u odnosu na poziv može biti narednog dana, odnosno za dane vikenda i ponedeljak termin možete dobiti najkasnije petkom.

Nalazi RT-PCR testa budu gotovi istog dana posle 18h, a najkasnije narednog dana posle 18h u zavisnosti od laboratorije koja obavlja analizu.

Nalazi brzog antigenskog testa izdaju se za oko pola sata istog dana.

*Ukoliko test radite zbog putovanja, važno je da znate da je na RT-PCR testu naznačen datum uzorkovanja i ukoliko važi 48h, ističe dva dana nakon testiranja u vreme uzorkovanja. (Primer: test urađen 15.05.2021. u 7h ističe 17.05.2021. godine u 7h).

Nalazi RT-PCR testa brzog antigenskog testa se izdaju dvojezično na srpskom i engleskom jeziku i kao takvi važeći su za sve zemlje.

Na zakazani termin potrebno je poneti dokaz o uplati i pasoš ili ličnu kartu. Testiranje i izdavanje naloga se vrši svaki dan.

Sve informacije u vezi izdavanja nalaza možete dobiti na broj telefona 064/805-72-36 radnim danom u periodu od 07h-13h i vikendom od 07h-09h.


Primeri uplatnica: