Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Očišćeni oluci u ambulanti u Gospođincima

Zahvaljujući našim prijateljima iz Dobrovoljne vatrogasne brigade u Žablju koji su nam velikodušno izašli u susret, očišćeni su oluci u ambulanti u Gospođincima. Osim horizontalnih odvoda, sada su čisti i vertikalni odvodi što bi trebalo da omogući neometano odvođenje vode sa krova.
Dom zdravlja se zahvaljuje dobrovoljnoj vatrogasnoj brigadi na velikodušnoj pomoći.

Opširnije: Očišćeni oluci u ambulanti u Gospođincima

Preuređenje dečije ambulante u Đurđevu

Ovih dana su u toku radovi na dečijem odeljenju u Đurđevu sa ciljem bolje iskorišćenosti prostornih kapaciteta. Ovim radovima će se povećati površina čekaonice i preurediti lekarska ordinacija. Po završetku ovih radova, najmlađi pacijenti, njihovi roditelji i zaposleni će se komfornije osećati.

Opširnije: Preuređenje dečije ambulante u Đurđevu

Izvinjenje zemljoradničkoj zadruzi iz Gospođinaca

Dom zdravlja Žabalj se izvinjava zemljoradničkoj zadruzi iz Gospođinaca, zbog propusta u tekstu u kome su navedeni donatori. Greška je ispravljena u najkraćem mogućem roku.

Donatori pomogli Dom zdravlja

Velikodušnom pomoći donatora, Dom zdravlja Žabalj je nabavio tri vozila marke Fiat Panda. Ovom donacijom će u velikoj meri biti olakšan rad ambulanti u Đurđevu i Gospođincima, kao i terenske službe u Žablju.

Dom zdravlja Žabalj se zahvaljuje donatorima :

  1. “VOS SYSTEM ŽABALJ” i “TIRKI TRANSPORT”, posebno direktoru Tirkajla Slavomiru koji je i pre ovoga mnogo puta pomagao Domu zdravlja u Žablju.
  2. Lazaru Đukiću, Dušanu Petroviću, Goranu Salonskom, njihovim porodicama i zemljoradničkoj zadruzi iz Gospođinaca, koji su takođe do sada mnogo puta pomagali Domu zdravlja u Žablju.
  3. Našim prijateljima iz Ukrajine, vlasniku firme “OOO NEDRA OGRANAK ŽABALJ”, Andreju Dulibljaniku i direktoru Viktoru Iliču Kocubanu kao i svim zaposlenima.

Dom zdravlja duguje veliku zahvalnost donatorima koji su uvideli koliki značaj za stanovnike opštine ima kvalitetnije i brže pružanje zdravstvenih usluga.

Opširnije: Donatori pomogli Dom zdravlja

Novi softver u apoteci

Ovih dana je u apoteci Doma zdravlja Žabalj, proces instalacije novog softvera koji će omogućiti efikasnije poslovanje i brže prilagođavanje potrebama tržišta. U isto vreme se vrši i obuka zaposlenih za upotrebu softvera tako da redovan radni proces neće biti ugrožen.