Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Otvoreno renovirano odeljenje fizijatrije

U ponedeljak, 04.12.2017. godine u prisustvu mnogobrojnih građana Čuruga i donatora koji su učestvovali u renoviranju, otvoreno je odeljenje fizijatrije u Čurugu. Tom prilikom je otkrivena spomen ploča pokojnoj Slavici Đurđević, čiji roditelji su deo sredstava za lečenje preostalih nakon njene smrti preusmerili u obnovu fizijatrije.

Dom zdravlja Žabalj se zahvaljuje svim ljudima koji su dali doprinos kako bi pacijenti u budućnosti imali pristojnije uslove za lečenje.

fizijatrija_curug_4

Opširnije: Otvoreno renovirano odeljenje fizijatrije

Novo sanitetsko vozilo pušteno u rad

Dom zdravlja Žabalj je ovih dana pustio u rad novo sanitetsko vozilo koje će se koristiti u službi hitne medicinske pomoći.
Vozilo je dobijeno na konkursu Ministarstva pravde Republike Srbije. Ovim vozilom će znatno biti olakšan rad službe hitne pomoći.

fiat_doblo_1

Opširnije: Novo sanitetsko vozilo pušteno u rad

Obaveštenje

Dom zdravlja Žabalj obaveštava građane da će se radovi na fasadi ambulante u Đurđevu završiti u proleće, zbog loših vremenskih uslova.

fasada_djurdjevo_4

Opširnije: Obaveštenje

Otvaranje renoviranog odeljenja fizijatrije u Čurugu

U ponedeljak, 04.12.2017. godine u 15:00 časova, održaće se svečano otvaranje potpuno renoviranog odeljenja fizijatrije u Čurugu. Pozivaju se građani, donatori i svi ostali zainteresovani da prisustvuju otvaranju.

Javna licitacija za prodaju vozila

Dana 06.12.2017. godine (sreda), sa početkom u 11.00 časova u dvorištu Doma zdravlja Žabalj, ul. Nikole Tesle 66, obaviće se licitacija za prodaju službenih vozila.

 Obaveštenje o javnoj prodaji putem licitacije