Font Size

SCREEN

Profile

Layout

Menu Style

Cpanel

Čestitka za dan žena

Svim pripadnicama lepšeg pola, Dom zdravlja Žabalj čestita Međunarodni dan žena.

Renoviranje apoteke u Žablju

 

U ambulanti Žabalj je završena prva faza renoviranja apoteke. Zamenjena je celokupna rasveta, deo stolarije i urađen je deo građevinskih radova. U toku ove godine biće završeno kompletno renoviranje apoteke.

Opširnije: Renoviranje apoteke u Žablju

Predavanje u domu zdravlja

U ponedeljak 25.02.2019. godine u Domu zdravlja Žabalj je održano predavanje na temu „Terapija astme i HOPB“. Predavanje je održao dr Nikola Jakšić, pneumoftiziolog u Domu zdravlja Žabalj. Prisutni su upoznati sa najnovijim trendovima u lečenju gore navedenih bolesti.

predavanje_HOPB1

Opširnije: Predavanje u domu zdravlja

Početak rada škole za trudnice

U Domu zdravlja Žabalj počela je sa radom škola za trudnice čime će se budućim majkama pružiti potrebne informacije i uputstva u vezi sa trudnoćom, porođajem i periodom nakon porođaja. Škola za trudnice će se održavati po unapred određenim terminima u zavisnosti od broja prijavljenih trudnica. Otvaranjem škole Dom zdravlja Žabalj se uključio u državnu strategiju povećanja nataliteta. Sve zainteresovane trudnice mogu da se prijave lično u patronažnu službu Doma zdravlja Žabalj ili na telefon 021/831-054 lokal 101

Opširnije: Početak rada škole za trudnice

Renoviranje apoteke u Gospođincima

U apoteci u Gospođincima u toku su radovi na renoviranju prostorija. Nakon završetka radova, zaposleni će imati pristojniji i lepši radni ambijent, dok će pacijenti moći da podignu svoju terapiju u prijatnijoj atmosferi. Dom zdravlja Žabalj će nastaviti sa renoviranjem svih apoteka u svom sastavu.

radovi_apoteka_Gospodjinci_1

Opširnije: Renoviranje apoteke u Gospođincima